Голландські вчені не ставлять під сумнів той факт, що зайве вживання жирів шкідливо здоров'ю. Вони спробували довести, що при помірному уживанні жир стає корисним для організму.
Дослідники стверджують: при регулярному уживанні жирної їжі, в організмі запускається особливий механізм, який перешкоджає відкладанню шкідливих речовин у серце. Дослідження, які вчені проводили на мишах, тільки підтвердили існування даного механізму.
Голландські дослідники дотепер так і з'ясували індекс маси тіла, при якому запускається цей механізм.
Також учені не можуть назвати точну кількість жиру, яку людина повинна ужити для активації особливого механізму. У якому виді повинна бути жирна їжа, можливо, це котлети з фаршу, а можуть бути рослинні вершки, також залишається загадкою.
Однак вчені заявляють упевнено, що надмірне вживання жиру, здатне значно знизити захисний механізм. Також учені вважають, що завдяки сучасним методам дослідження, вони зможуть найближчим часом відповісти на всі питання, що цікавлять, і розробити конкретні рекомендації із впровадження свого відкриття в щоденний раціон людини з метою нормалізації обмінних процесів і захисту серця від ішемічної хвороби.
Дослідники стверджують: при регулярному уживанні жирної їжі, в організмі запускається особливий механізм, який перешкоджає відкладанню шкідливих речовин у серце. Дослідження, які вчені проводили на мишах, тільки підтвердили існування даного механізму.
Голландські дослідники дотепер так і з'ясували індекс маси тіла, при якому запускається цей механізм.
Також учені не можуть назвати точну кількість жиру, яку людина повинна ужити для активації особливого механізму. У якому виді повинна бути жирна їжа, можливо, це котлети з фаршу, а можуть бути рослинні вершки, також залишається загадкою.
Однак вчені заявляють упевнено, що надмірне вживання жиру, здатне значно знизити захисний механізм. Також учені вважають, що завдяки сучасним методам дослідження, вони зможуть найближчим часом відповісти на всі питання, що цікавлять, і розробити конкретні рекомендації із впровадження свого відкриття в щоденний раціон людини з метою нормалізації обмінних процесів і захисту серця від ішемічної хвороби.
Немає коментарів:
Дописати коментар